Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Teleurstellend gelijkspel Frankrijk


13 juni 2006 - Frankrijk is tot dusver de grootste tegenvaller van dit WK in Duitsland. In Stuttgart wist men niet te overtuigen tegen Zwitserland. De sterrenploeg van Frankrijk kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel en had zelfs geluk dat het vandaag niet verloor.

Thuram, Henry, Zidane, Vieira. Het zijn zo maar enkele namen van het Franse nationale team. Vandaag tegen Zwitserland was het verre van groots. De Zwitsers konden vandaag niet beter en speelde knap gelijk, maar het grote verschil in kwaliteit had Frankrijk toch zeker aan drie punten moeten helpen. De Franse ploeg zat echter geen moment in de wedstrijd.

Enkel de laatste paar minuten waren het aanzien vandaag waard. Beide teams gaven eigenlijk voor eerst in de wedstrijd alles wat ze hadden. Er werden risico's genomen en het tempo ging omhoog. Gescoord zou er echter niet worden. Ondanks het teleurstellende 0-0 resultaat hoeft Frankrijk niet te vrezen voor een vroege uitschakeling. Frankrijk kende een makkelijke loting met naast Zwitserland namelijk ook Togo en Zuid Korea. Frankrijk zal op basis van haar kwaliteiten de achtste finales wel halen, verder lijkt men dan ook niet te komen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!