Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vandaag eerste duels in Groep G


14 juni 2006 - De laatste twee duels van de eerste speelronde van het WK staan op het programma. Om 15.00 uur trappen Spanje en Oekra´ne af in een waarschijnlijk zeer boeiend duel. Veel minder zal het zijn bij het treffen tussen TunesiŰ en Saoedi-ArabiŰ die tot dezelfde poule behoren. Om 21.00 uur speelt Duitsland haar tweede wedstrijd van het toernooi. Polen is dan de tegenstander.


Spanje wordt altijd genoemd als een van de outsiders van een WK. Altijd strandt men echter al vroeg in het toernooi. Het Oekra´ne van Shevchenko lijkt dan ook een goede graadmeter voor de Spanjaarden. Spanje treedt vanavond aan emt sterren als Casillas, Alonso en Fabregas, opvallend genoed met Ra˙l waarschijnlijk genoegen nemen met een plaats op de bank.

Oekra´ne zal vanavond door Spanje niet moeten worden onderschat. De ploeg werd in de kwalificatiereeks eerste in Groep 2 en liet daarmee landen als Denemarken, Turkije en Europees kampioen Griekenland achter zich. Oekra´ne verloor in de kwalificatiereeks slechts 1 duel, een 1-0 verlies tegen Turkije.

Om 15.00 uur is dus het treffen tussen Spanje en Oekra´ne in Groep G, het zijn direct de twee favorieten voor kwalificatie naar de volgende rondes. TunesiŰ en Saoedi-ArabiŰ die om 18.00 uur beginnen, hebben een stuk minder kwaliteit. Saoedi-ArabiŰ blijkt elk WK weer een gewillig prooi voor een van de grootmachten in het wereldvoetbal.

Later vanavond, om 21.00 uur, staat het duel tussen Duitsland en Polen op het programma. Een interessante wedstrijd. Duitsland won haar eerste wedstrijd nog van Costa Rica, maar Polen ging verrassend onderuit tegen Ecuador en zal vanavond moeten winnen om nog een kans te hebben op de volgende ronde. Wanneer Duitsland vandaag wint is men verzekerd van de volgende ronde.

Wedstrijd van vandaag (wed nu)
Voor de hand ligt misschien Duitsland - Polen, spektakel wordt door de redactie van VoetbalPlus.nl echter verwacht bij Spanje - Oekra´ne, deze wedstrijd wordt al om 15.00 uur gespeeld. Oekra´ne is meer dan alleen Shevchenk, dat wees ook de kwalificatiereeks uit.
Bij Spanje - Oekra´ne is de Spaanse ploeg de grootste favoriet. Bij wint wordt 1,75 maal je inzet uitgekeerd, terwijl dat voor Oekra´ne 5,40 maal je inleg is. Een gelijkspel levert 3,40 maal je inleg op.
Waag nu een risicoloos gokje op winst van de Oekra´ne en win 81 euro. Je eerste inzet bij Unibet.com van 15 euro is gratis, verlies je de inzet dan stort Unibet.com het terug. Een inzet op de Oekra´ne kan zodoende zeer lucratief zijn. Wed nu 15 euro GRATIS!Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!