Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse speelt thuiswedstrijd in Galgenwaard


14 juni 2006 - Vitesse zal in oktober 1 thuiswedstrijd in de Eredivisie afwerken in de Galgenwaard, het stadion van FC Utrecht. Vitesse moet noodgedwongen uitwijken van het eigen Gelredome vanwege een lange concertreeks van Marco Borsato. Vitesse kan zodoende drie weken lang niet in de eigen Gelredome spelen en werd door de KNVB verplicht een ander stadion te zoeken.


Het 'thuisduel' van Vitesse in Utrecht zal worden gespeeld op woensdag 25 oktober. Het is nog onbekend wie de tegenstander dan zal zijn.,,Maar het zal gaan om een wedstrijd zonder risico, zegt Vitesse-directeur Paul van der Kraan in het Algemeen Dagblad. ,,Je moet dan denken aan een club als RKC of Sparta.

Van der Kraan is nog altijd woedend over de verbanning: ,,Vitesse is het volstrekt oneens met het besluit van de KNVB dat we ergens anders moeten spelen. Een hoop mensen kan hierdoor niet onze wedstrijd bezoeken. We hebben overigens voor Utrecht gekozen, omdat die stad in de buurt ligt en het stadion over voldoende capaciteit beschikt.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!