Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Evander Sno mogelijk naar Celtic'


15 juni 2006 - Evander Sno maakt waarschijnlijk de overstap naar het Verenigd Koninkrijk, zo meldt De Telegraaf. De middenvelder werd het afgelopen half jaar door Feyenoord verhuurd aan NAC Breda maar mag ondanks een doorlopend contract uit Rotterdam vertrekken. Koeman ziet geen toekomst in de pas negentienjarige middenvelder. Celtic en enkele Engelse clubs hebben interesse.


Sno speelde 14 competitieduels voor NAC. De speler maakte in de zomer van 2005 de geruchtmakende overstap van de jeugdopleiding van Ajax naar Feyenoord maar wist in Rotterdam niet de laatste stap te zetten naar het eerste elftal. Sno viel bij NAC op met zijn fysiek sterke spel en lijkt dus wel te passen in een van de Britse competities.

Wed nu 15 euro GRATISVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!