Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fortuna Sittard versterkt zich met aanvaller


15 juni 2006 - Fortuna Sittard heeft zich voor komend seizoen versterkt met Cedric Olondo. De 23 jarige aanvaller is afkomstig van het failliete Belgische Heusden-Zolder en tekende een contract voor 1 seizoen.


Technisch directeur en trainer van Fortuna Sittard Frans Körver in het persbericht: "Luc Nilis (ex-topspeler PSV en voormalig technisch directeur Heusden Zolder) attendeerde ons op deze speler, die we vervolgens een oefenstage aanboden. In de drie oefenwedstrijden die Cedric vervolgens heeft meegespeeld, heeft hij ons als technische staf weten te overtuigen van zijn kwaliteiten en hebben wij besloten om hem te contracteren. Dit viel nog niet mee, daar ook Lierse SK in de markt was om Olondo aan te trekken. Gelukkig was Olondo overtuigd van de mogelijkheden bij Fortuna en besloot hij om bij ons te tekenen."

"Ik wil Cedric gaan gebruiken als centrumspits; hij is fysiek sterk, moelijk van de bal te krijgen, heeft een demarrage in huis en toont een enorme werklust. Met Olondo als aanspeelpunt in de voorhoede en met Wasiu Taiwo en Brahim Bouhadan die vanaf de flanken opkomen, hebben wij een veelzijdige en gevaarlijke aanvalslinie samengesteld."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!