Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax: 'geen officieel bod voor Sonck'


2 juli 2003 - Ajax spreekt op haar eigen website alle berichten tegen dat er inmiddels een officieel bod is gedaan door de Amsterdamse club op Genk aanvaller Wesley Sonck. Tot nu toe linkten alle media Sonck aan Ajax, mogelijk komt Ajax met dit nieuws door haar notering op Beursplein 5.

Vandaag kwamen diverse media met het bericht dat er een bod was gedaan door Ajax op Sonck, het zou gaan om een transfersom en de Zuid-Afrikaanse international Aaron Mokoena die op dit moment door Ajax is verhuurd aan Germinal Beerschot Antwerpen. Daarnaast zou Ajax Genk helpen met het binnenhalen van Paul Kpaka ook spelend voor Germinal Beerschot.

,,Dat komt niet bij mij vandaan", aldus algemeen directeur Arie van Eijden dinsdagmiddag in een reactie op Ajax.nl. ,,We voeren op dit momenten geen gesprekken over welke spits dan ook”, aldus Van Eijden. Op de teletekstpagina zegt Van Eijden vervolgens ‘dat hij hoopt de zaak nog voor de eerste training van maandag rond te krijgen’. ,,Maar dat is vanuit een heel andere situatie geciteerd. Als we nog iets doen, dan gebeurt dat voor maandag. Maar dat staat helemaal los van de zaak Sonck.”

Bestel nu het nieuwe Ajax uitshirt in de VoetbalPlus.nl webshop. Ook nieuw in de webshop is het fanshirt van Rafael van der Vaart en een Ajax-zwembroek. Neem dus ook eens een kijkje in de VoetbalPlus.nl webshop.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!