Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse heeft in Aad de Mos eindelijk nieuwe trainer


19 juni 2006 - Vitesse kondigt zojuist aan dat er vanmiddag een persconferentie zal komen waar de nieuwe trainer zal worden gepresenteerd. Het gaat om niemand minder dan Aad de Mos. Vitesse probeerde al lange tijd een trainer vast te leggen. Johan Boskamp beschikte niet over de juiste papieren, trainers als Danny Blind, Gerard van der Lem en Bert van Marwijk bedankten voor de eer. De 59 jarige De Mos zag in de baan echter wel de nodige uitdaging.


De 59 jarige De Mos was de afgelopen jaren voornamelijk werkzaam in het Midden-Oosten, de afgelopen maanden was hij voornamelijk te zien in voetbalpraatprogramma's op TV. Bij de NOS is De Mos momenteel een analyticus bij het WK. Op de achtergrond ondersteunde hij zijn dochter, Tessa de Mos. De dochter van de Mos behartigt de belangen van een aantal spelers.

In het verleden was De Mos als trainer werkzaam voor KV Mechelen, Ajax, PSV en Werder Bremen. Vitesse was bijna vier maanden op zoek naar een geschikte opvolger voor Edward Sturing, die toe was aan een nieuwe uitdaging.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!