Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente legt Cees Paauwe vast


20 juni 2006 - FC Twente heeft zich zoals verwacht voor komend seizoen versterkt met doelman Cees Paauwe. De jongere broer van Feyenoord middenvelder Patrick Paauwe, tekende in Enschede een contract voor 1 seizoen. Paauwe keert daarmee terug op het oude nest, tussen 1995 en 2000 en van 2002 tot januari 2005 was hij ook al reservedoelman van de Tukkers. Ook nu zal Paauwe eenzelfde rol gaan vervullen.

FC Twente heeft een optie in het contract genomen om het eenzijdig te kunnen verlengen. De 28 jarige doelman speelde sinds januari 2005 voor ADO Den Haag, door een zware knieblessure speelde hij echter maar zes competitieduels. Eerder speelde Paauwe 30 competitieduels voor FC Twente en tussen 2000 en 2002 ook nog eens 57 duels voor Cambuur Leeuwarden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!