Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord verkoopt Evander Sno aan Celtic


20 juni 2006 - Evander Sno speelt komend seizoen voor de Schotse topclub Celtic. Feyenoord en Celtic zijn het eens geworden over de transfersom, de pas negentienjarige middenvelder heeft inmiddels een contract voor drie seizoenen getekend. Sno werd sinds de winterstop door Feyenoord verhuurd aan NAC Breda waar hij een grote indruk achterliet, ondanks dat besloot Feyenoord hem niet terug te halen.


‘Het was in eerste instantie de bedoeling dat Evander in het kader van zijn ontwikkeling opnieuw uitgeleend zou worden, maar we wilden hem een overgang naar een dergelijk grote club niet onthouden’, aldus directeur Chris Woerts op de website van Feyenoord.

De middenvelder had bij Feyenoord nog een doorlopend contract waardoor Celtic een transfersom heeft betaald. Beide clubs willen geen uitspraken doen maar waarschijnlijk gaat het om een transfersom van 500.000 euro. Daarnaast zal Feyenoord meedelen aan een mogelijke verkoop van Sno in een later stadium.

Sno speelde nog geen jaar voor Feyenoord. De middenvelder maakte in de zomer van 2005 de overstap van de jeugdopleiding van Ajax naar Feyenoord, dit tot grote woede uit Amsterdam. Sno had zich echter zelf bij Feyenoord aangemeld. De speler maakte indruk bij Jong Feyenoord en werd in januari verhuurd aan NAC. Daar speelde hij 14 competitieduels.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!