Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Doet Guus het weer?


22 juni 2006 - AustraliŽ heeft tegen KroatiŽ zijn lot in eigen handen. Een gelijkspel volstaat om door te stoten naar de volgende ronde. Maar ongetwijfeld zal Hiddink met zijn energieke AustraliŽrs voor de volle pot gaan. KroatiŽ is bij winst echter ook gekwalificeerd voor de volgende ronde, dus het belooft een boeiende partij te worden!


AustraliŽ heeft tegen KroatiŽ zijn lot in eigen handen. Een gelijkspel volstaat om door te stoten naar de volgende ronde. Maar ongetwijfeld zal Guus met zijn energieke AustraliŽrs voor de volle pot gaan. KroatiŽ is bij winst echter ook gekwalificeerd voor de volgende ronde, dus het belooft een boeiende partij te worden!

Bij het WK in Frankrijk, in de zomer van 1998, haalde Guus Hiddink met het Nederlands Elftal de halve finales. Vier jaar later bij het WK in Japan en Zuid Korea haalde Hiddink opnieuw de halve finales. Nu deed hij dit met Zuid Korea. Bij AustraliŽ was het de bedoeling om minimaal de achtste finales te behalen, een gelijkspel is vandaag genoeg.

Klik hier om een weddenschap op KroatiŽ - AustraliŽ te plaatsenVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!