Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vanavond: Portugal-Nederland


25 juni 2006 - Vanavond is het dan zo ver. Het Nederlands Elftal treedt in de achtste finales aan tegen Portugal. Opnieuw zullen tienduizenden Nederlanders Oranje steunen in Duitsland en miljoenen mensen aan de buis zijn gekluisterd. Ondanks dat Portugal al haar groepsduels won, is Nederland vanavond de favoriet althans zo voorspellen de bookmakers.

Vanavond om 21.00 uur zal er in Nürnberg worden afgetrapt en hopelijk zal dat niet de laatste keer zijn dat Oranje dat de komende weken in Duitsland doet. De winnaar van het duel tussen Portugal en Nederland treft op 1 juli in de kwartfinale de winnaar van de wedstrijd tussen Engeland en Ecuador die vandaag om 17.00 uur wordt gespeeld. De kwartfinalewedstrijd vindt plaats in Gelsenkirchen.

De bookmakers zien het in ieder geval in Nederland zitten. Voor winst van Oranje wordt 2,35 maal je inzet uitgekeerd, terwijl dat voor een overwinning van Portugal maar liefst 3,20 is. Ook een gelijkspel levert 3,20 maal je inleg op. Bij Unibet.com kan je nu 15 euro risicoloos (GRATIS) inzetten. Wint Oranje dan win je maar liefst 35,25 euro, verliest het elftal van Marco van Basten dan krijg je je 15 euro gewoon terug.

Profiteer nu ook van wedden zonder enig risisco! Alleen voor nieuwe leden. Wed nu 15 euro GRATIS Wil jij geen 35 euro winnen? Deze actie geldt alleen voor nieuwe leden van Unibet.com

Vermoedelijke opstellingen
Nederland: Van der Sar; Boulahrouz (Heitinga), Ooijer, Mathijsen en Van Bronckhorst; Van der Vaart, Sneijder en Cocu; Van Persie, Van Nistelrooy (Kuijt) en Robben.

Portugal: Ricardo; Miguelo, Meira, Carvalho en Valente; Costinha, Deco en Maniche; Figo, Pauleta en Cristiano Ronaldo.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!