Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV hengelt naar international Paraguay


25 juni 2006 - PSV lijkt zich te gaan versterken met de Paraguyaanse aanvaller Nelson Cuevas, zo melden media uit Paraguay en Mexico. De international, die de afgelopen weken actief was voor Paraguay in Duitsland, is in ieder geval niet direct na het WK teruggevlogen naar Paraguay maar is afgereisd naar Eindhoven om daar te onderhandelen. PSV moet overigens ook nog een akkoord bereiken met zijn Mexicaanse club América, een overeenkomst lijkt echter slechts een kwestie van tijd.


De 26 jarige aanvaller is eigendom van América, maar die club verhuurde hem de afgelopen twee seizoenen aan Pachuca waar hij in 55 duels 17 maal scoorde. Cuevas kwam in Duitsland tweemaal als invaller op het veld. Op 10 juni speelde hij tegen Engeland, tien dagen later tegen Trinidad en Tobago. In dat laatste duel tekende hij voor de 2-0 van Paraguay.

Cuevas speelde jarenlang voor het Argentijnse River Plate voordat hij in 2004 de overstap maakte naar Mexico. In totaal speelde hij verdeeld over twee periodes maar liefst zeven jaar voor River Plate, tussendoor was hij nog kort actief voor het Chinese Shanghai Shenhua. Cuevas speelde 37 interlands voor ParaguayVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!