Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Edwin de Graaf voor vier jaar naar NAC


26 juni 2006 - Edwin de Graaf speelt de komende vier seizoenen voor NAC Breda. De Graaf is de opvolger van de naar AZ vertrekkende David Mendes da Silva. De 26 jarige De Graaf had een aflopend contract bij Feyenoord en maakt derhalve transfervrij de overstap naar Breda. Naast NAC Breda had ook NEC concrete interesse.

Directeur Theo Mommers op de website van NAC: 'We zijn al geruime tijd bezig met Edwin. Hij is het type voetballer dat uitstekend bij NAC past: altijd voorop in de strijd en spelend met passie, zowel verdedigend als aanvallend. Een echte aanwinst dus!'

Edwin de Graaf maakte zijn eerste stappen in het betaald voetbal bij RBC Roosendaal. De middenvelder was drie jaar lang een vaste waarde bij RBC Roosendaal en dat was ook Feyenoord opgevallen. De Graaf werd in de zomer van 2004 door Feyenoord op transfervrije basis gecontracteerd en direct weer verhuurd aan RBC. Na een half jaar werd de speler al weer naar Rotterdam gehaald, om na zes wedstrijden en twaalf maanden verder op huurbasis naar ADO Den Haag te verkassen. De Graaf speelde 128 competitieduels en kwam daarin 24 maal tot scoren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!