Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord grijpt naast rechtsback Johnson


28 juni 2006 - Glen Johnson speelt komend seizoen niet in de Eredivisie. De rechtsback van Chelsea was onlangs in Rotterdam op bezoek bij Feyenoord, maar kiest voor een weerzien van zijn oude coach Harry Redknapp bij Portsmouth. Chelsea wilde de talentvolle rechtsback komend seizoen elders ervaring laten opdoen, Johnson zal dit nu dus doen bij Portsmouth.


Johnson viel buiten de Engelse WK-selectie, mede doordat hij bij Chelsea het afgelopen seizoen nauwelijks aan spelen toekwam. De verdediger op de website van Portsmouth: "Deze transfer biedt me de mogelijkheid om veel speelminuten te maken in het Premiership. Hopelijk kan ik mezelf weer in de kijker spelen van het nationale team, zodat ik er tijdens Euro 2008 bij ben."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!