Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuwe shirtsponsor voor NEC


29 juni 2006 - NEC heeft een nieuwe shirtsponsor / hoofdsponsor gevonden. Het is de online touroperator Jiba. Beide partijen zijn een contract voor twee seizoenen aangegaan met een optie voor een derde seizoen. Voor de achterzijde van het shirt hoopt NEC op korte termijn met een partij tot een akkoord te komen.


Directeur Algemene Zaken van NEC, Jacco Swart, is trots om Jiba bij NEC te mogen verwelkomen: ‘Het is een jonge en sterk groeiende reisorganisatie. Wat betreft karakter passen Jiba en NEC uitstekend bij elkaar. Jiba en NEC verkopen de twee leukste dingen die er zijn: zowel vakanties als voetbal betekenen vermaak, dat zal dus zeker matchen! Jiba is zeer consumentgericht en dat past prima bij NEC Ik ben er van overtuigd dat we gezamenlijk een groot aantal mooie initiatieven kunnen ontplooien en en kijk met veel plezier uit naar deze samenwerking.’Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!