Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Helmond Sport hoopt op voormalig Australisch international


29 juni 2006 - De meest verrassende versterking voor een club uit de Nederlandse Jupiler League lijkt komende zomer op naam van Helmond Sport te komen. Helmond Sport is namelijk in gesprek met voormalig Australisch international Ned Zelic. In het verleden kwam de 34 jarige verdediger uit voor clubs als Borussia Dortmund, Queens Park Rangers en Auxerre.

Zelic is een oude bekende van de nieuwe trainer van Helmond Sport, Gerald Vanenburg. De oefenmeester in de papieren uitgave van Voetbal International: Ik ken hem vanuit mijn periode bij 1860 Munchen. Zijn vrouw heeft heimwee en wil graag naar Duitsland. Normaal zouden wij zo'n speler nooit kunnen halen, maar hier is sprake van een extreem geval. We zijn druk bezig hem naar Helmond te halen. Ik hoop dat het lukt. Zelic zou een fantastische versterking zijn. Hij is een goede prof, heeft ervaring en kan goed voetballen.'

De 33-voudig international heeft dan ook al een imposante loopbaan achter de rug. Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt, Queens Park Rangers, Auxerre, 1860 Munchen, Kyoto Purple Sanga, Urawa Red Diamonds en FC Wacker Tirol: allemaal voormalig werkgevers van Zelic. Momenteel speelde hij in de Australische competitie voor de Newcastle United Jets.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!