Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stanley Menzo nieuwe trainer Volendam


29 juni 2006 - FC Volendam heeft een opvolger gevonden voor de naar NAC Breda vertrekkende Ernie Brandts. Vandaag is bekend geworden dat Stanley Menzo is aangesteld als de nieuwe coach. Menzo was de afgelopen seizoenen als coach werkzaam bij AGOVV Apeldoorn. De 42 jarige Menzo blijft wel actief voor het Nederlands Elftal, waar hij deel uitmaakt van de technische staf.


Menzo kwam als doelman onder meer uit voor Ajax, PSV en Bordeaux. Na zijn actieve loopbaan werd hij trainer, ook werd hij bestuurslid bij de Suriprofs. Het afgelopen seizoen wist hij met AGOVV Apeldoorn de playoffs te behalen.

Ondertussen is ook bekend gemaakt dat Volendam zich voor komend seizoen heeft versterkt met Guy Dufour. De 18 jarige Belg komt over van PSV waar hij het afgelopen seizoen in het beloftenteam speelde. De linksback tekende voor twee seizoenen.
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!