Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sergio dichtbij overgang Metalurg Donetsk


30 juni 2006 - Roda JC verwacht binnen een aantal dagen afscheid te moeten nemen van diens Braziliaanse middenvelder Sergio. De aanvallende middenvelder bereikte al een akkoord met Oekra´nse subtopper Metalurg Donetsk en ook beide clubs zijn het zo goed als eens. Twistpunt is nog het al dan niet betalen van BTW bij de transfersom in deze overgang.


Sergio Pacheco de Oliveira, zoals de speler voluit heet, werd al op jonge leeftijd door NAC Breda naar Nederland gehaald. Sergio kwam samen in Nederland met zijn landgenoot Cristiano. Beide haalden het eerste elftal van NAC en leken een grote toekomst tegemoet te gaan. Verschillende clubs toonde in de zomer van 2002 interesse toen beide een aflopend contract hadden bij NAC, ze kozen ervoor bij elkaar te blijven door voor Roda JC te tekenen.

In Limburg stokten de ontwikkeling van beide. Sergio had lange tijd geen vaste basisplaats, terwijl Cristiano een zware knieblessure opliep en daarna ook niet meer zeker was van zijn positie. Het afgelopen jaar wist Sergio onder Stevens weer een vaste waarde te worden, niet voor niets probeerde Roda JC zijn nog 1 jaar doorlopende contract te verlengen. De aanbieding van Metalurg Donetsk was echter te goed om te weigeren, zodoende kiest Sergio nu voor dat avontuur.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!