Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sparta krijgt doelman op proef


11 juli 2006 - Sparta Rotterdam is nog altijd op zoek naar een nieuwe tweede doelman achter eerste keeper RenÚ Ponk. Ed de Goeij leek de beste papieren te hebben, maar de ervaren doelman gaf nog altijd geen duidelijk. Zodoende krijgt Sparta nu een doelman uit Uruguay op proef. Adrian Berbia PosÚ, die ook in het bezit is van een Duits paspoort, krijgt de komende dagen de kans zich te bewijzen.


De 28 jarige Berbia PosÚ speelde het afgelopen seizoen voor Chileense O'Higgins. Eerder kwam hij in eigen land uit voor Bella Vista, Penarol, Liverpool en Cerro, ook het Paraguyaanse Olimpia was nog even zijn werkgever. Sparta is op zoek naar een doelman nu de stand-in van Ponk, Frank Kooiman, is vertreokken naar streekgenoot FC Dordrecht.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!