Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Patrick Paauwe verruilt Feyenoord voor Valenciennes


11 juli 2006 - Feyenoord neemt na acht seizoenen afscheid van Patrick Paauwe. De 30 jarige middenvelder speelt de komende twee seizoenen voor het Franse Valenciennes. ‘Na al die jaren bij ons was Patrick toe aan een nieuwe uitdaging en wij gunnen hem die van harte’, aldus Feyenoord directeur Chris Woerts over de transfer op de website van de Rotterdammers.


Feyenoord contracteerde Paauwe in de zomer van 1998 van Fortuna Sittard. In korte tijd groeide de middenvelder uit tot een vaste waarde en werd hij in zijn eerste seizoen in Rotterdam kampioen van Nederland. Later zouden nog de Johan Cruijffschaal (1999) en de UEFA Cup (2002) volgen. Ook speelde Paauwe vijf duels in het Nederlands Elftal.

‘’t Is mooi geweest’, aldus Paauwe op Feyenoord.nl. ‘Ik heb acht prachtige jaren gehad en vooral de eerste vier waren geweldig. Feyenoord is een deel van mijn leven geworden en zal dat altijd blijven. Jammer dat we de laatste jaren geen prijzen meer hebben kunnen pakken, maar toch was het onvergetelijk. Nu kijk ik ontzettend uit naar een nieuwe uitdaging in een andere competitie. Ik vind het heel leuk om nog een nieuw avontuur aan te gaan.’

Feyenoord werkte in ieder geval mee aan een transfer. ‘Patrick heeft enorm veel verdiensten voor deze club’, aldus Chris Woerts. ‘Daarom heeft Feyenoord zich bij de transferbesprekingen ook soepel opgesteld. We wensen Patrick heel erg veel succes in Frankrijk. Uiteraard zullen we hem in de gelegenheid stellen om afscheid te nemen van de supporters.’Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!