Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente verliest eerste duel van Kalmar


15 juli 2006 - Vooraf leek het allemaal zo eenvoudig. FC Twente zou in de Intertoto Cup in twee duels moeten afrekenen met het Zweedse Kalmar om zo naar de voorrondes van de UEFA Cup te kunnen. Vandaag verloor men het eerste duel in Zweden echter met 1-0 waardoor het volgende week in het eigen Arke Stadion wel moet winnen.


Groots was het vandaag allerminst in Zweden. FC Twente hield in het duel eenvoudig het overwicht maar kon nauwelijks kansen verkrijgen. Vlak na rust ging Ramon Zomer in de fout. De verdediger kreeg een rode kaart, Kalmar een strafschop. Vanaf elf meter was Mikael Blomberg trefzeker. Het bleef bij dit resultaat waardoor FC Twente volgende week moet winnen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!