Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC ontkent interesse Feyenoord in Barretto


16 juli 2006 - De afgelopen dagen gonsde het van de geruchten over een vertrek van Edgar Barreto van NEC naar Feyenoord. Opnieuw is duidelijk geworden hoe een gerucht op een een forum via een groot aantal websites een eigen leven gaat leiden.


Technisch Directeur Leen Looijen van NEC reageerde geirriteerd tijdens de wedstrijd Juliana - NEC op de vele vragen van journalisten met betrekking tot het Barreto-verhaal. ''Zover wij weten gaat hij niet naar Feyenoord en blijft hij in De Goffert voetballen,'' aldus Looijen. Zaakwaarnemer Soren Lerby van Barreto ontkent ook alle verhalen: ''We hebben niet met Feyenoord gesproken. Sterker nog, we hebben met geen enkele club gesproken.'' (www.forzanec.nl)
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!