Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Team VVCS wint FIFPro-toernooi


16 juli 2006 - Het Nederlandse team heeft het tweede FIFPro-toernooi voor werkloze profvoetballers gewonnen. Het won het toernooi met zeven punten uit vier duels en had een beter doelsaldo dan Portugal dat evenveel punten had. In Rijnsburg legde men gisteren al de basis door uit twee duels zes punten te pakken.


Het Nederlandse team, Team VVCS, speelde onder meer met de Belgen Sidney Lammens en Guy Veldeman maar ook met Zongo. Alle spelers in het elftal speelden jarenlang in de Nederlandse competitie. Zongo en bijvoorbeeld ook Leonardo II beschikken ook nog eens over een Nederlands paspoort.

Gisteren won het al met 2-0 van SloveniŽ door doelpunten van Zongo en Veldeman en 1-0 van Duitsland door een goal van Bito. Vandaag verloor het haar eerste duel met 2-1 van Portugal, een doelpunt van Luis Emerson, voormalig spits van MVV, kon daar niets aan veranderen. Tegen het sterk geachte Franse team speelde men met 1-1 gelijk.

Een groot aantal clubs, zowel technisch directeuren als scouts, als mede ook een groot aantal FIFA-zaakwaarnemers, waren in Rijnsburg aanwezig. Contacten leverden dit op, contracten vooralsnog niet. Het lijkt echter slechts een kwestie van tijd dat een groot aantal spelers een nieuwe club zullen vinden.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!