Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rini Coolen nieuwe trainer AGOVV Apeldoorn


21 juli 2006 - Rini Coolen is de nieuwe trainer van AGOVV Apeldoorn. Niemand zal van het nieuws opkijken want al enkele dagen hing de aanstelling van Coolen in de lucht. Nu volgt de bevestiging op de website van AGOVV. Coolen volgt daarmee Stanley Menzo op die koos voor een aanbieding van FC Volendam.


De 39 jarige Coolen zat het afgelopen half jaar zonder club na zijn ontslag bij FC Twente. Eerder was hij als speler actief voor Go Ahead Eagles, Heracles, De Graafschap en AZ. Directeur Van Leeuwen op de website van AGOVV: "Er waren veel goede kandidaten maar we hadden het gevoel dat Rini Coolen het best bij deze spelersgroep past. Een trainer met scherp analytisch inzicht, oog voor het detail en het vermogen spelers beter te maken."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!