Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch contracteert keeper


26 juli 2006 - FC Den Bosch heeft een akkoord bereikt met Niki Mäenpää (21) over een eenjarig contract, met een optie voor nog twee seizoenen. Dat meldt de club in een persbericht.

Niki Mäenpää werd op 23 januari 1985 geboren in Espoo in Finland. De keeper speelde in zijn geboorteland achtereenvolgens voor FC Kasiysi en HJK Helsinki. De laatste drie jaar kwam hij uit voor het Franse RC Lens. Mäenpää is international van Jong Finland, waarvoor hij tien interlands keepte. Daarvoor kwam hij eveneens uit voor vertegenwoordigende Finse jeugdelftallen.

Keeperstrainer en assistent-trainer Jan van Grinsven: ,,Niki is de afgelopen tweeënhalve week bij ons op proef geweest. In deze tijd hebben wij hem goed kunnen bekijken en dus een weloverwogen beslissing kunnen maken. Niki is een jonge en talentvolle doelman met een goede uitstraling. Hij kan meevoetballen, zowel met links als met rechts. En communiceren in het Nederlands pikt hij uitermate snel op. Voorts is hij zeer leergierig. Wij denken dat hij goede doorgroeimogelijkheden heeft en willen hem dan ook de kans geven zich bij ons verder te ontwikkelen.’’ FC Den Bosch neemt Mäenpää transfervrij over van RC Lens. De overeenstemming is onder voorbehoud van de uitslag van de medische keuring.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!