Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles huurt Biseswar van Feyenoord


1 augustus 2006 - Diego Biseswar speelt komend seizoen bij Heracles Almelo. De aanvaller wordt gehuurd van Feyenoord dat het voor zijn ontwikkeling beter acht dat hij veel speelminuten pakt in de Eredivisie, die kans is bij Heracles aanzienlijk groter dan bij Feyenoord. De achttien jarige Biseswar was vorige week al op proef in Overijssel en maakte daar een goede indruk.


‘We zien Diego als een groot talent en daarom is het belangrijk dat hij aan spelen op het hoogste niveau toekomt’, aldus directeur Chris Woerts op de website van Feyenoord. ‘Voor zijn ontwikkeling is het goed dat Diego zo veel mogelijk ervaring op eredivisieniveau opdoet. Daar profiteren wij ook van als hij hier weer terugkeert.’

Diego Biseswar debuteerde in het seizoen 2004/2005 al op zestienjarige leeftijd in het eerste elftal van Feyenoord. Afgelopen seizoen speelde hij zeven duels.

Overigens speelde Feyenoord vanmiddag in het geheim een oefenduel tegen Helmond Sport. Al bij rust was de 3-0 uitslag bereikt door een zuivere hattrick van Nicky Hofs. Dirk Kuijt was in het duel de grote afwezige.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!