Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tuchtcommissie wil Gomes voor twee duels schorsen


4 augustus 2006 - De tuchtcommissie van de KNVB heeft PSV doelman Heurelho da Silva Gomes een voorstel gedaan van twee duels onvoorwaardelijke schorsing. In de bekerfinale van het seizoen 2005/2006 zou de Braziliaanse doelman een trappende beweging hebben gemaakt naar Ajax middenvelder Wesley Sneijder. De openbaar aanklager had eerder een schikkingsvoorstel van vier duels, waarvan 1 voorwaardelijk. PSV ging hier toen niet mee akkoord.

Nu hebben PSV en Gomes nog tot en met donderdag om al dan niet in te gaan op het voorstel van de tuchtcommissie. Mocht PSV akkoord gaan dan is Gomes geschorst voor het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax als ook het eerste competitieduel, thuis tegen NEC.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!