Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KNVB pakt Ricky van den Bergh hard aan


4 augustus 2006 - De aanklager van de KNVB heeft Ricky van den Bergh een fikse straf opgelegd na zijn wangedrag in het oefenduel tussen RKC Waalwijk en Cambuur Leeuwarden. Van den Bergh kreeg een voorstel van vijf wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk. De aanvaller van RKC Waalwijk heeft hiermee ingestemd omdat de schorsing ook geldt voor oefenduel. In de aanloop naar de competitie speelt RKC nog drie duels, waardoor Van den Bergh slechts 1 competitieduels is geschorst.


Na een stevige overtreding in het duel tussen RKC Waalwijk en Cambuur Leeuwarden ontstond er een massale vechtpartij tussen beide clubs in Franeker. Van den Bergh liet zich daarbij voldoende gelden, evenals Cambuur-aanvoerder Rick Hooyboer. Het oefenduel werd zelfs voortijdig gestaakt en niet meer hervat.

Naast Van den Bergh kreeg ook Hooyboer een schorsing. De aanvoerder van Cambuur Leeuwarden werd voor twee duels geschorst. Voor Cambuur begint de competitie echter al een week eerder als de Eredivisie. De Jupiler League start namelijk al op vrijdag 11 augustus.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!