Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse hoopt op Bert Konterman


2 juli 2003 - Technisch manager Jan Streuer van Vitesse is redelijk tevreden over de samenstelling van de A-selectie van Vitesse, waaraan de jeugdspelers Rick Bochem, Stijn Schaars en Ragmond Fafiani zijn toegevoegd. Toch is er nog een verdediger nodig.

"Het probleem ligt achterin", denkt Streuer. "Maandag willen we het liefst een nieuwe speler hebben, want mede door de blessure van Knol hebben we daar een groot probleem. Bert Konterman is een goede optie." Knol is momenteel nog aan het revalideren van een knieblessure wat hem heel vorig seizoen al heeft gekost.

"We zitten vrij krap in de spelers. maar we moeten het gezien onze financiŽle positie hier mee doen", qeeft Streuer aan. Zo zou Vitesse voor de breedte graag een rechtsbenige middenvelder of een rechtsback aantrekken. maar daar is nu geen financiŽle ruimte voor. Op links doet dat probleem zich niet voor. Voorin zijn er zes aanvallers beschikbaar. maar spits Bob Peeters wordt wellicht nog verkocht. "Er is een club die interesse heeft getoond", aldus Streuer. "Het moet wel de moeite waard zijn voor ons en voor de speler. Wij hebben zelf nog niet met Peeters gesproken hierover."

Overigens verhuurt Vitesse doelman Bas Wijnen komend seizoen aan eerste divisieclub VVV. Daarna loopt het contract van Wijnen af en de Arnhemse club heeft niet de intentie om daarna met hem door te gaan. Wijnen werd afgelopen seizoen al door Vitesse verhuurd aan Go Ahead Eagles. Bij de eerste divisieclub uit Deventer keepte hij 22 competitiewedstrijden en de hele nacompetitie. Al eerder verhuurde Vitesse spits Kristof Aelbrecht opnieuw voor een jaar aan Helmond Sport. Ook zijn contract loopt daarna af, maar Vitesse heeft bij hem optie om door te gaan. (Omroep Gelderland)


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!