Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Peter van den Berg kiest voor ADO Den Haag


6 augustus 2006 - Peter van den Berg blijft dan toch in Nederland. De verdediger hoopte op een avontuur in Qatar maar de gewenste belangstelling bleef uit. ADO Den Haag zat al die tijd in de wachtkamer en heeft nu inmiddels een principeakkoord bereikt over een eenjarige verbintenis. In de komende dagen zou het contract officieel worden bekrachtigd, zo meldt De Telegraaf.


De 34 jarige Van den Berg hield zijn conditie de afgelopen periode op peil bij FC Den Bosch. De verdediger kwam in Brabant niet in aanmerking voor een contract maar vanwege zijn goede contacten met de clubleiding kon hij mee blijven trainen. De verdediger zat zonder club nadat zijn verbintenis bij Vitesse niet werd verlengd. Eerder kwam de speler uit voor Excelsior, Cambuur Leeuwarden, AZ, RKC en Feyenoord.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!