Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap legt Berry Powel vast


7 augustus 2006 - Berry Powel tekende maandag een driejarig contract bij De Graafschap. "Ik kan afmaken", zegt de 26-jarige spits. "Het maakt me niet uit in welk systeem ik moet spelen. Ik kan zowel aan de buitenkant, als in de spits spelen." Powel werd afgelopen seizoen topscorer in de Eerste Divisie, ondanks dat hij in januari FC Den Bosch verruilde voor Millwall. De Engelse club degradeerden Powel kon transfervrij vertrekken.

Voor Powel was meer belangstelling uit Nederland. Hij kiest voor De Graafschap omdat het een "mooie club is met veel ambities". Trainer Jan de Jonge is blij met de komst van Powel. "We waren al langer met hem bezig. Dat het nu gelukt is, stemt me tevreden." (Bron: Omroep Gelderland)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!