Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Co Adriaanse stapt op bij FC Porto


9 augustus 2006 - Co Adriaanse is niet langer trainer van FC Porto. De succesvolle oefenmeester is vandaag opgestapt bij de Portugese topclub, ook zijn assistenten stapten op. Volgens Adriaanse moest hij wel vertrekken bij Porto na een vertrouwenbreuk met het bestuur van de club. Deze breuk zou voor Adriaanse voor een onwerkbare situatie hebben gezorgd.


Zijn assistent Jan Olde Riekerink, techniektrainer Chris Kronshorst en keeperstrainer Wil Coort hebben evenals Co Adriaanse hun ontslag aangeboden. Hun beslissing werd vandaag openbaar gemaakt in een korte persverklaring wat voor een hoop speculatie zal gaan zorgen.

Vorig jaar zomer stapte Adriaanse na een succesvol seizoen bij AZ, waarbij de halve finale van de UEFA Cup werd bereikt, over naar de Portugese topclub FC Porto. De club hunkerde naar succes. Ondanks een tegenvallende start wist Adriaanse het team naar zijn hand te zetten. Aan het einde van het seizoen pakte Adriaanse de dubbel. De afgelopen weken was Porto onder Adriaanse op trainingskamp in Nederland, het speelde een aantal oefenduels en kwam ook in actie op het Amsterdam Tournament.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!