Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil Ooijer niet kwijt


10 augustus 2006 - PSV is niet van plan André Ooijer zonder slag of stoot te laten vertrekken naar het Engelse Blackburn Rovers. Het lijkt er zelfs op neer te komen dat Ooijer bij PSV zal blijven. De Eindhovense club vraagt namelijk maar liefst vijf miljoen euro voor de 32 jarige verdediger, zo meldt het Algemeen Dagblad.


'Als Wilfred Bouma voor meer dan vijf miljoen weggaat, laten we een international als Ooijer toch niet voor minder vertrekken?', aldus voorzitter Rob Westerhof in het Algemeen Dagblad. De houding van PSV zorgt voor grote teleurstelling bij Ooijer en diens zaakwaarnemer Sigi Lens.

'Het lijkt me fantastisch nog een paar jaar in de Engelse competitie te spelen. Ik ben 32 jaar, dus als ik nog zo'n stap wil maken, moet het nú gebeuren', zegt de verdediger deze week in de papieren uitgave van Voetbal International. Zaakwaarnemer Lens: 'André heeft zich achtenhalf jaar volledig ingezet voor PSV, hij verdient deze kans.'Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!