Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ooijer sprak gisteren met PSV over toekomst


12 augustus 2006 - Er is nog altijd geen duidelijkheid omtrent de sportieve toekomst van André Ooijer. Gisteravond spraken Ooijer en zaakwaarnemer Sigi Lens met een delegatie van PSV, de uitkomst van dit gesprek is vooralsnog onbekend. Ooijer heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar het Engelse Blackburn Rovers, PSV wil de speler echter niet laten gaan.

PSV ziet een transfer niet zitten omdat Ooijer een belangrijke waarde in het team is, zodoende is er nu een forse vraagprijs van minimaal vijf miljoen euro. "Wij zitten niet in de positie dat we Engelse clubs - die vele miljoenen meer aan tv-inkomsten ontvangen - kunnen gaan sponsoren" aldus Westerhof. Westerhof benadrukt wel dat PSV zich heel anders zou opstellen zou Ooijer willen afbouwen in de regio, maar zo ver is het nog lang niet.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!