Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Portsmouth bevestigt interesse in Wapenaar


2 juli 2003 - Portsmouth heeft serieuze belangstelling voor Harold Wapenaar. Pompey manager Harry Redknapp is zeer gecharmeerd van de 33 jarige doelman die deze zomer transfervrij is vanwege zijn aflopende contract bij FC Utrecht.

Portsmouth is niet de enige club die interesse heeft voor Wapenaar. Eerder berichtte deze site al van de interesse van het Italiaanse Chievo. Volgens Redknapp is er ook uit andere landen interesse. "Hij heeft aanbiedingen van een Duitse ploeg en Sturm Graz, maar ik ben hoopvol dat ik hem kan contracteren voor Portsmouth" Aldus Redknapp tegenover Sky Sports.

"Ik heb belangstelling voor deze speler. Wij (Redknapp en zijn keeperstrainer Kevin Bond) hebben hem dit seizoen verschillende malen zien spelen. Hij is een goede prof en ik hoop dat Wapenaar aankomend weekend naar Engeland komt voor een gesprek." Nogmaals Redknapp.

Redknapp is van mening dat Portsmouth twee ervaren doelmannen onder contract moet hebben. De nummer een is Shaka Hislop, zijn stand-in was het afgelopen seizoen de Japanse doelman Kawaguchi. Het is echter de verwachting dat de Japanse doelman deze zomer vertrekt. Tot het aantrekken van Stefanovic was de doelman de duurste transfer in de geschiedenis van Portsmouth, de doelman had echter nimmer een basisplaats. Naast Stefanovic trok Portsmouth ook al Patrick Berger (Liverpool), Boris Zivkovic (Bayer Leverkusen) en Teddy Sheringham (Tottenham Hotspur) aan. Tussen Portsmouth en Wapenaar zou er al een principe akkoord zijn bereikt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!