Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'FC Utrecht aast op Ghanese verdediger'


21 augustus 2006 - FC Utrecht heeft door de transfer van Dirk Kuyt naar Liverpool ook het nodige geld mogen incasseren. De club had bij de transfer van Kuyt naar Feyenoord namelijk naast een transfersom van 1 miljoen euro ook 5% van een mogelijke doorverkoop opgenomen. Van dat geld wat nu binnenkomt wil Utrecht een verdediger aantrekken. De Ghanees Francis Dickoh is een belangrijke gegadigde.

Volgens de zaakwaarnemer van Dickoh is er belangstelling van FC Utrecht in zijn speler, dat bevestigde hij in de Deense krant Ekstra Bladet. De 23 jarige Ghanees staat nog tot december 2006 onder contract bij FC Nordsjślland. Hierdoor is de club mogelijk bereid de speler aan Utrecht te verkopen. Eerder speelde Dickoh in Denemarken al voor B93.

In het afgelopen jaar maakten al twee spelers van FC Nordsjślland de overstap naar de Eredivisie. Zowel Mads Junker als Anders Due tekenden eerder bij Vitesse.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!