Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RTV Rijnmond: Feyenoord haalt Leonard en aast op Tiendalli


21 augustus 2006 - Feyenoord heeft zich versterkt met Philippe Léonard, zo meldt RTV Rijnmond. De 32 jarige linksback zat momenteel zonder club en tekende in Rotterdam een contract voor 1 seizoen met een optie voor nog een jaar. Volgens de omroep heeft hij de medische keuring er al opzitten. Verwacht wordt dat Feyenoord morgen de transfer openbaar zal maken.

Naast het aantrekken van Leonard, die in het verleden onder contract stond bij Standard Luik en AS Monaco, zou Feyenoord nu ook werk willen maken van FC Utrecht back Dwight Tiendalli. De jeugdinternational moet de nieuwe rechtsback van de Rotterdammers worden. Tiendalli heeft bij Utrecht nog een contract tot de zomer van 2008.

Met een mogelijke transfer van Tiendalli naar Feyenoord zou Greene doorschuiven naar een plaats in het centrum van de verdediging. Dit zou weer resulteren in een plaats op de bank voor Ron Vlaar of de Braziliaan Bahia. Greene is echter ook inzetbaar als verdedigende middenvelder, een positie waar Feyenoord ook nog steeds voor op zoek is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!