Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zeljko Petrovic nieuwe trainer Boavista


21 augustus 2006 - Zeljko Petrovic is de nieuwe trainer van het Portugese Boavista en dat is verrassend nieuws. Tot dusver waren er namelijk helemaal geen signalen dat de veertigjarige Montenegrijn op eigen benen ging staan. Het is de eerste keer dat Petrovic als hoofdcoach bij een club aan de slag gaat.


Boavista moest op zoek naar een nieuwe coach, nadat Jesualdo Ferreira zijn contract had opgezegd om naar FC Porto te vertrekken. Petrovic was in het verleden assistent-trainer van Feyenoord en RKC Waalwijk. Petrovic was druk doende om al zijn trainerspapieren in Nederland te halen, hij werkte bij RKC Waalwijk maar liep de voorbije maanden stage bij FC Den Bosch. In Portugal gelden blijkbaar andere regels wat betreft trainerspapieren.

Zeljko Petrovic kwam als speler onder meer uit voor het Spaanse Sevilla waar hij nog speelde met Maradonna. In Nederland kwam hij uit voor FC Den Bosch, PSV en RKC Waalwijk.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!