Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord rondt transfer Leonard af


22 augustus 2006 - Feyenoord heeft zoals verwacht de transfer van Philippe Léonard vandaag officieel bekendgemaakt. In tegenstelling tot eerdere berichten tekende de 32 jarige Belgische back geen contract voor een seizoen maar voor twee jaar. Léonard komt transfervrij over van het Belgische Standard Luik waar hij een aflopend contract had wat hij niet wilde verlengen.

'Hij zal eerst even helemaal fit moeten worden, maar daarna brengt hij veel ervaring mee’, aldus technisch manager Peter Bosz op de website van Feyenoord. Ervaring heeft de linksback zeker. Verdeeld over twee periodes speelde hij zes seizoenen voor Standard Luik, tussendoor zitten nog zeven seizoenen AS Monaco en een jaartje Olympique Nice. In totaal speelde hij 292 duels op het hoogste niveau.

Voor de linksbackpositie is Feyenoord eigenlijk al jaren op zoek naar een betrouwbare back. Sinds Ruud Heus, begin jaren negentig, heeft geen enkele speler jarenlang de eerste keus kunnen zijn. Trainer Erwin Koeman had voor dit seizoen de beschikking over Pascal Bosschaart en de jonge maar onervaren Royston Drenthe.

De club hoopt de komende dagen meer transfers af te ronden. Feyenoord hoopt bijvoorbeeld nog een rechtsback, een middenvelder en een spits te halen. Voor de rechtsbackpositie is de club in onderhandeling met FC Utrecht over Dwight Tiendalli.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!