Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV en Blackburn zijn het eens over Ooijer


22 augustus 2006 - PSV en Blackburn Rovers zijn het eens geworden over de transfersom van André Ooijer naar de Engelse club, zo meldt het Studio Sport journaal van 14.30 uur. De transfersom zou volgens de laatste berichten rond de drie miljoen euro liggen. De 32 jarige verdediger had zijn zinnen op een transfer gezet naar Blackburn en weigerde zodoende nog langer voor PSV te spelen.

Ooijer doorliep de jeugdopleiding van Ajax maar zou zijn grootste successen bij PSV hebben. In Amsterdam haalde hij nooit het eerste elftal, via het tweede team belandde Ooijer in het seizoen 1994/1995 bij FC Volendam. Na 1 seizoen klopte Roda JC al aan de deur.

Vershillende buitenlandse clubs, waaronder Inter, hoopte Ooijer in de zomer van 1998 transfervrij weg te kapen bij Roda JC. Ooijer had immers een aflopend contract. PSV pakte het slimmer aan door de speler al in januari 1998 naar Eindhoven te halen, het betaalde toen wel een kleine transfersom. Na 8,5 seizoen bij PSV was de international toe aan een nieuwe uitdaging en deze lijkt de verdediger nu in de Premiership gevonden te hebben. Ooijer moet het nog wel met Blackburn eens zien te worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!