Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht wil door met Braafheid


23 augustus 2006 - FC Utrecht is nog altijd van plan het contract met Edson Braafheid open te breken en te verlengen. De linksback heeft na dit seizoen een aflopende verbintenis en kan dan dus transfervrij de club gaan verlaten. Utrecht wil dit nu voorkomen en Braafheid kan dan ook rekenen op een sterk verbeterd contract.

Volgens het Algemeen Dagblad vond er al een eerste, oriŽnterend, gesprek plaats. Het is onbekend hoe de 23 jarige Braafheid tegenover een langer verblijf bij FC Utrecht staat. Braafheid brak vorig seizoen pas echt door in de Domstad.

Overigens valt in het Algemeen Dagblad ook te lezen dat Braafheid maandenlang intensief is gevolgd door Feyenoord. Technisch adviseur Wim Jansen bekeek diverse wedstrijden van de back, terwijl scout Kees van Wonderen zelfs trainingen van Utrecht volgden. Hierop is geconludeerd dat Braafheid vooralsnog te kort kwam. Op de training viel Tiendalli wel op, de rechtsback tekende gisteren een vierjarig contract in Rotterdam.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!