Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Francis Dickoh is nieuwe verdediger van FC Utrecht


23 augustus 2006 - FC Utrecht heeft zich versterkt met Francis Dickoh. Eerder vandaag kwam VoetbalPlus.nl al exclusief met het bericht dat beide clubs een akkoord hadden over de transfersom. Inmiddels hebben ook Utrecht en de 23 jarige Ghanees een akkoord bereikt over een vierjarig contract. Dickoh komt over van het Deense FC Nordsjalland.

Utrecht was al voor het vertrek van Dwigt Tiendalli naar Feyenoord op zoek naar een nieuwe verdediger. Door de 5% die men ontvangt van de transfersom van Kuyt kon Utrecht ook daadwerkelijk tot actie overgaan.

De Ghanese verdediger van FC Nordsjalland lijkt precies in het plaatje van Utrecht te passen. FC Nordsjalland is sowieso een leverancier voor spelers uit de Eredivisie, eerder maakten Junker en Due de overstap van deze club naar Vitesse.

Dickoh speelde een aantal interlands voor Ghana. Op het WK ontbrak hij echter in de selectie. De 23 jarige Dickoh hoopt bij Utrecht eveneens een vaste waarde te gaan worden bij het Afrikaanse land. Dickoh beschikt naast een Ghanees paspoort ook over de Deense nationaliteit, zodoende hoeft Utrecht geen hoog salaris te betalen voor spelers buiten de Europese Unie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!