Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Joris Mathijsen voor vier jaar naar HSV'


23 augustus 2006 - Na het bereiken van de Champions League wil Hamburger SV zich graag versterken met Joris Mathijsen. Een transfer lijkt volgens diverse Duitse media slechts een kwestie van tijd. De verdediger van AZ zou een vierjarig contract gaan tekenen in Hamburg. De club van Nigel de Jong en Rafael van der Vaart maakt ruim zes miljoen euro over voor de international.

Door het bereiken van de Champions League krijgt HSV 20 miljoen meer te besteden. Een deel hiervan zal worden besteedt aan het versterken van de selectie. Een extra verdediger is sowieso noodzakelijk na het plotselinge vertrek van Khalid Boulahrouz naar Chelsea.

AZ wil niet reageren op de geruchten, het nieuws lijkt ook voorbarig. Daarnaast is zes miljoen euro wel een schijntje voor een 26 jarige verdediger die basisspeler is van het Nederlands Elftal. Naast Mathijsen hoopt de club van trainer Thomas Doll ook Juan Pablo Sorín en Ajax aanvaller Ryan Babel nog te contracteren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!