Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nikola Zigic niet langer optie voor Feyenoord


24 augustus 2006 - Nikola Zigic is niet langer een kandidaat voor de spitspositie van Feyenoord, zo meldt het Algemeen Dagblad. Technisch directeur Peter Bosz bekeek de boomlange aanvaller in het Champions League voorrondeduel tussen Rode Ster Belgrado en AC Milan en concludeerde dat de Servische aanvaller niet past in het speelsysteem van de Rotterdammers.

Eerder kreeg Feyenoord van Inter en Olympique Lyon te horen dat respectievelijk Julio Ricardo Cruz en John Carew niet te koop of te huur zijn. Feyenoord heeft nog een aantal andere opties, indien de club niet slaagt een goede spits te strikken wacht het volgens het Algemeen Dagblad tot januari. Feyenoord wil namelijk geen overhaaste beslissingen nemen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!