Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vennegoor of Hesselink voor drie jaar naar Celtic


24 augustus 2006 - Jan Vennegoor of Hesselink maakt definitief de overstap naar de Schotse topclub Celtic. De Schotse grootmacht maakte de transfer bekend op haar eigen website. 'Lange Jan' tekende in Glasgow een contract voor drie seizoenen. De 27 jarige Vennegoor of Hesselink speelde al sinds 2001 voor PSV, eerder kwam vijf seizoenen voor het eerste elftal van FC Twente.

Er komt uiteindelijk een einde aan de speculaties rond de toekomst van Jan Vennegoor of Hesselink. Deze zomer werd de aanvaller veelvuldig in verband gebracht met een overgang naar FC Porto, tot een transfer zou het vanwege de vraagprijs van PSV niet komen. Later klopten Bolton Wanderers en Celtic aan waarbij de voorkeur van de aanvaller uitging naar de Schotse ploeg.

Celtic en PSV hadden al een aantal dagen een akkoord bereikt over de transfersom, die ergens tussen de vijf en zes miljoen euro zou liggen. De onderhandelingen tussen Celtic en de aanvaller verliepen echter moeizaam, mede doordat Jan Vennegoor of Hesselink een fiks tekenbedrag vroeg. Uiteindelijk zijn alle partijen eruit gekomen en gaat er weer een Nederlander spelen voor Celtic.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!