Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Achnas vernedert Roeselare op Cyprus


24 augustus 2006 - Roeselare heeft niet de hoofdfase van de UEFA Cup bereikt. Het ging vandaag af tegen Ethnikos Achnas uit Cyprus. Na de overwinning op eigen bodem met 2-1 kreeg men vandaag op het vakantie-eiland met maar liefst 5-0 op de broek.

Al na drie minuten opende Christos Poyiatzis namens Achnas de score, een kwartier later lag zijn tweede al in het net. Vlak na rust zou Zoran Stjepanovic de Cyprioten op 3-0 brengen door een toegekende strafschop, diezelfde Stjepanovic maakte er na 54 minuten spelen al 4-0 van waarbij Roeselare helemaal hopeloos verloren was. Milan Belic maakte er in de slotfase nog zelfs 5-0 van.

Het Belgisch voetbal lijkt te zijn afgegleden naar een bedenkelijk niveau. Het 0-0 gelijke spel tegen Kazachstan lijkt slechts een voorbode, nu Roeselare hard op hun bek gaat tegen een club uit Cyprus.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!