Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord: nog 9,5 miljoen voor aankopen


25 augustus 2006 - Feyenoord heeft nog 9,5 miljoen euro op de transfermarkt te besteden, dat meldt directeur Chris Woerts in het Algemeen Dagblad. Feyenoord wil dat geld het liefst aanwenden voor zowel het aantrekken van een middenvelder als een aanvaller. De rest van het ontvangen transfergeld van deze zomer zou al zijn opgegaan aan de komst van Stein Huysegems, Henk Timmer, Theo Lucius, Phillipe Léonard en Dwight Tiendalli.

Er staken de nodige geruchten op over schulden die Feyenoord zou hebben. Feyenoord geeft aan verschillende leningen te hebben, maar dat dit niets is om druk over te maken. Woerts erkent echter wel dat in het verleden sommige transfers verkeerd hebben uitgepakt. "In de periode voor de komst van Mark Wotte was met onder andere Van den Berg, Dondé en Acuña ook al ruimschoots geïnvesteerd in de breedte en niet in de diepte. De financiële pijn van díe groep voelt Feyenoord nu eigenlijk zelfs nog het meest."

Woerts: "We hebben de laatste tijd meer dan dertig spelers afgevoerd van de loonlijst. Dat scheelt jaarlijks tussen de zes en acht miljoen euro. We hebben daarmee zelf ook wat ruimte gecreëerd om zelf wat te doen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!