Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC wint ook van ADO Den Haag


25 augustus 2006 - Roda JC heeft ook haar tweede duel winnend weten af te sluiten. In het eigen Parkstad Limburg Stadion won de ploeg van Huub Stevens met 1-0 van ADO Den Haag. De Haagse doelman Stefan Postma wisselde schitterende reddingen af met een aantal kolderieke momenten.


Roda JC leek al snel op voorsprong te komen na een blunder van Stefan Postma. De doelman dook over een inzet van Sekou Cissť, de bal eindigde echter op de paal. Later zou hij kansen van onder meer Vandamme knap ongedaan maken. ADO Den Haag bleef zodoende tegen de verhouding in spelen om de punten.

Uiteindelijk viel tien minuten voor tijd de beslissing. Een voorzet van Andres Oper werd ingetikt door Vandamme, die geen enkele hinder ondervond van de verdedigers van ADO Den Haag. Drie punten dus voor Roda JC, terwijl ADO Den Haag opnieuw verloor.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!