Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rob Baan stapt op bij ADO Den Haag


26 augustus 2006 - Rob Baan vertrekt al weer bij ADO Den Haag. De technisch directeur was pas sinds 16 februari jongsleden aan de club verbonden maar heeft zijn nog doorlopende contract tot de zomer van 2008 laten ontbinden. Per 1 september aanstaande vertrekt de technisch directeur. Baan kon zich volgens eigen zeggen niet vinden in de visie van de directie.


Ruurd de Boer (voorzitter Raad van Commissarissen NV ADO Den Haag): “Donderdag jl. heeft Rob Baan bij de Raad van Commissarissen zijn ontslag ingediend. Baan heeft te kennen gegeven zich niet te kunnen vinden in de visie van de directie op de wijze waarop de functie van technisch directeur binnen de organisatie van ADO Den Haag dient te worden ingevuld. Dit verschil van mening heeft na intern beraad geleid tot het accepteren van zijn ontslag.”

Wie Baan zal opvolgen is nog onbekend. De Boer: “Feit blijft dat wij de toevoeging van een technisch directeur een belangrijke ontwikkeling op organisatorisch gebied vinden. De komende periode zullen wij ons dan ook beraden over een mogelijke opvolger. Zowel intern als extern zullen wij de mogelijkheden onderzoeken, zonder daar een termijn aan te verbinden.”Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!