Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mark van Bommel voor drie jaar naar Bayern


26 augustus 2006 - Mark van Bommel speelt de komende drie seizoenen voor Bayern München. Er waren al langer geruchten over een mogelijke overgang, vandaag bevestigde Bayern manager Uli Hoeness zijn komst naar de Duits kampioen. De 29 jarige Van Bommel leek overbodig bij Barcelona, zo zat hij een aantal malen op de tribune. Van Bommel moet nog wel medisch worden gekeurd.


Volgens de laatste berichten betaalt Bayern maar liefst twaalf miljoen euro voor Mark van Bommel. Een jaar geleden maakte Van Bommel nog transfervrij de overstap van PSV naar Barcelona. De transfer is ook goed nieuws voor Fortuna Sittard. Van Bommel genoot zijn jeugdopleiding bij de Limburgse club die nu 5% van de transfersom mag incasseren.

Van Bommel wordt al jaren in verband gebracht met Bayern. Nu komt het dus tot een overgang. Der Rekordmeister zag in Van Bommel de logische opvolger van Michael Ballack die eerder deze zomer voor Chelsea tekende. Mogelijk dat Van Bommel bij Bayern weer een plaatsje in de selectie van het Nederlands Elftal kan bereiken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!